Plads Nord set fra vandkanten

Plads Nord set ude fra vandsiden

Vores pladser på Nord ligger helt ud til vandkanten, og der kan sejles i gummibåd/ribbåd lige til egen plads. Rigt fugleliv kan observeres over morgenkaffen, og pladsen ligger så der er morgensol ind fra vandsiden. Bedre beliggenhed i Skælskør findes ikke.

Receptionen og plads 34 & 35 set fra badebroen

Pladserne 34 - 35 - 36 lige ud til badebroen

På pladserne 34 og 35 er badebroen lige udenfor og her kan der for modige badegæster nemt tages en dukkert i det klare vand. Krabbefiskeri eller andet mindre fiskeri kan også foretages - Dog anbefaler vi, at der gåes små 200 meter op i Lystskoven hvor bundforholdet bliver noget bedre til badning.

Afkøling på en varm junidag - Bademuligheder i Noret

Badning i Noret på en varm junidag

Hundedukkert fåes ikke bedre end i Noret - dejligt roligt vand og med lejrchefen siddende og køle af på badebroen mens Jasko får en svømmetur

Plads Nord en junidag 2916

Plads Nord en varm junidag 2016

Plads Nord summer af sommer sol og ferietid

Gratis Hotspot wifi tilbydes på hele campingpladsen 

Der er gratis adgang til internettet når du/I opholder jer på vores campingplads.

WiFi kode plads nord . campingnor4230, kode camping2014

WiFi kode plads syd .  campingnor4230B, kode camping 2014

 

 

Carsten Jensen er per 1. november ikke længere forpagter men ejer af Skælskør Nor Camping.Foto: Solveig Hansen

Skælskør - 19. oktober 2015

 Herre i eget Kildehus

Skælskør Nor Camping er altid tidligere blevet drevet af forskellige forpagtere gennem Slagelse Kommune, men nu er campingpladsen blevet solgt, og pr november 2015 er Carsten Jensen  ikke længere forpagter, men ejer af Skælskør Nor Camping

Af Solveig Hansen

Campingplads: Carsten Jensen , overtog forpagtningen af Skælskør Nor Camping per 1. oktober 2014 for fem år frem.

Imidlertid har Slagelse Kommune i mellemtiden efterrationaliseret deres ejerskab af kommunes campingpladser og vandrehjem, og Skælskør Nor Camping blev som konsekvens sat til salg.

I første omgang tænkte Carsten Jensen, at det så måtte blive et tidligere farvel til campinglivet end forventet, men da flere ting samtidig faldt på plads som for eksempel udlejning af Restaurant Kildehuset, valgte han alligevel at byde på campingpladsen, og pr november er det en realitet: Carsten Jensen er den lovmæssige ejer af Skælskør Nor Camping.

Lidt sjovere at være ejer

"Jeg har haft et utrolig godt samarbejde med Slagelse Kommune, men samtidig bliver det da også lidt sjovere nu, når jeg selv ejer campingpladsen", siger Carsten Jensen, der sideløbende med arbejdet på campingpladsen, arbejder som brandmester i specialtjenesten i Hovedstadens Beredskab.

Carsten kommer oprindelig fra Jylland -  fra Frederikshavn. Det er dog mange år siden, at han rykkede til Sjælland, og da han kiggede sig om efter et sted at slå sig ned, stod valget i første omgang mellem Næstved, Præstø, Stege og Skælskør, da vand var et uomtvisteligt krav for at udleve drømmen om både båd og sejlads.

"Skælskør er en dejlig by med en hyggelig lille havn, så det blev her", fortæller Carsten Jensen.

Men drømmende blev ikke ved det.

En drøm om camping

"Carsten har altid haft en drøm om campinglivet", fortæller han, og skyndte sig at skrive ansøgning til Slagelse Kommune, da han hørte de havde en campingplads til forpagtning. En ansøgning, der som bekendt førte til først en forpagtningsaftale og nu også et køb.

"Campingpladsen her har en fantastisk beliggenhed tæt ved både strand, skov og selve byen. Og udsigten fås ikke bedre. Jeg er så glade for den ro, der er her", siger Carsten Jensen, der også oplever, at det er af præcis de samme årsager, at campisterne kommer igen år efter år på en af de enten 62 pladser eller 10 hytter, der hører til Skælskør Nor Camping.

"Alle der kommer her er glade. De holder jo ferie, og det har en dejlig afsmittende effekt på mig, og jeg kan godt lide at få en god snak med de folk, som kommer her", siger Carsten Jensen, der har masser af planer i støbeskeen.

Masser af planer

Det gælder blandt andet en udbygning af den nuværende toiletbygning som gerne skal have tilføjet et nyt køkken og et fællesrum samt planer om små verandaer på alle hytterne.

I det års tid der er gået som forpagter har Carsten Jensen da også allerede fået renoveret receptionen og udvidet med en lille café primært for campingpladsens gæster.

Carsten Jensen  ser frem til sit kommende liv som campingplads-ejer, og han håber og opfordrer til et godt samarbejde med byens andre aktører forstået på den måde, at de gerne henviser deres gæster til byens butikker og andre tilbud i håb om, at det også vil gå den anden vej.

"Vi vil gerne have, at alle husker, at der er en campingplads i byen", lyder det afslutningsvis fra Carsten Jensen.

Ny ejer pr. 1. november 2015

Slagelse Kommune har nu solgt Skælskør Nor Camping, og jeg er glad for, at kunne informere om, at jeg fortsætter på pladsen, nu som ejer.
Pr. 1. November 2015 er jeg den nye ejer af campingpladsen. Jeg glæder os til at klargøre pladsen til næste års forårssæson, hvor jeg har mange nye tiltag på tegnebrættet.

 Løbende nyt her på hjemmesiden og på vores Facebook side "Skælskør Nor Camping".


HUSK pladsen har vinteråbent, så der er fortsat mulighed for campering her i de kolde måneder. Ring og aftal nærmere inden ankomst.

Hjertestarter på campingpladsen (Zoll)

1. juni 2015

Vi har pr. 1. juni indkøbt os en hjertestarter, som kan være med til at redde liv, hvis uheldet skulle indtræffe her på pladsen. Hjertestarteren er placeret v/infotavlen så alle har adgang til den døgnet rundt.

Der vil i løbet af sæsonen blive annonceret omkring kurser i brugen af hjertestarter, hvor Carsten vil gennemgå step by step, hvordan denne anvendes.

Zoll modellen er lige nu en af de bedste på markedet, og med denne investering kan vi være med til at redde liv på pladsen. VIGTIGT med denne gennemgang, da vi aldrig kan vide, hvem der næste gang står og har brug for den.

Pr. 1. oktober 2014 startede ny forpagter på Camping Nor.

Den nye forpagter, Carsten Jensen er 50 år gammel og bosat i Skælskør siden 2003. Jobbet som forpagter skal passes og plejes ved siden af fast job, som brandmester i hovedstadens beredskab, i Specialtjenesten. Carsten kommer oprindeligt fra Frederikshavn men flyttede i  1987 til Sjælland. Far til 4, og morfar til 2 skønne piger Mille og Fria.

Lige fra overtagelsesdagen har der været fuld gang i renoveringer og forbedringer af bl.a. ny reception, nyt badeværelse samt renovering og optimering af de sidste 4 hytter ud af ialt 10 hytter. 

Der er masser af nye tiltag til sæson åbningen igang, og der vil bl.a. blive åbnet op for ny hyggeligt Café med lette anretninger, sandwich, kage og kaffe m.m. Ny kiosk med diverse salg af is, slik og drikkevarer i forbindelse med den nye reception til glæde for alle campister og forbipasserende som har nydt gåture i det skønne skov - og Nor område.

Nyt tiltag bliver en udendørs sauna til glæde og gavn for såvel alle campister som den lokale befolkning.

Der er p.t. vinteråbnet på pladsen, men jeg glæder mig utrolig meget til masser af liv og skønne campinggæster melder sin ankomst til sæson start 2015.

På gensyn

Carsten Jensen, Forpagter