Lejrchef Carsten Jensen, har siden oktober 2014 været den, der byder alle gæster velkommen på denne lille hyggelige campingplads med vandet og skoven som nærmeste nabo. Vi ligger også lige i midten af skønne Skælskør.  

Her på pladsen byder vi velkommen på en rolig campingplads med 62 enheder til campingvogne og hyggeligt teltområde ved hytterne, beliggende i naturskønne omgivelser lige v/Noret, som byder på rigt fugle- og fiskeliv.  Alle vores enheder er med mulighed for strømtilslutning. Vi har endvidere  3 hytter med 2 boxmadrasser og 2 køjesenge til ialt 4 personer, allesammen renoveret, malet . Der er en hyggelig terrasse ved hver hytte.

2 Campingvogne til udlejning har vi også til billig pris, se billeder af hytter og campingvogne et andet sted på hjemmesiden.

Vi har to kajakker, en kano, finsk sauna som kan bruges af vores gæster.

På vores plads finder du/I ro og hygge, dejlig atmosfære og dagen lang høres fuglene synge og der er dejligt fugleliv ude på Noret. Vores primære publikum er +40 årige, der søger campinghygge med ligesindet og afslapning på højt plan i skønne naturomgivelser, men også børnefamilier finder vejen herned forbi på deres cykelture eller med campingvognen.

Vi glæder os meget til, at byde jer velkommen her på vores lille hyggelige plads som ligger lige i hjertet af Skælskør. Med denne idylliske beliggenhed ved Skælskør Nor er alt i gåafstand. Skælskør Lystskov er nærmeste nabo, og er det strandkanten I elsker at gå ture ved er der kun 1,5 km til Kobæk strand. Hyggelig lystbåde havn og skønt havnemiljø tæt på handelsgaden Algade i Skælskør bymidte kan også nåes på under 15 minutter på gåben. Skælskør har så meget at byde på - så tøv ikke med at komme til vores plads og udforske denne dejlige lille provinsby.

Ring endelig og hør nærmere på telefon 58 19 43 84

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Carsten Jensen

Carsten Jensen

Der er gratis Wifi på campingpladsen

Plads Nord: Campingnor4230        Kode: camping2014                       Plads Syd: Campingnor4230B      Kode: camping2014